Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serleghajtók FC Forradalom SE
Defend Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Tiber verovert de bal door een tackle van achteren. Tiber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lónyay de bal. Nádor rent richting de bal. Nádor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Serleghajtók FC - Forradalom SE 1:0

9e minuut.
Sallay passt de bal zonder na te denken. Nádor heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ajkler. Ajkler krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner passt de bal met de wreef. Nádor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor haalt uit met een fantastische trap. Rajz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Serleghajtók FC - Forradalom SE 2:0

21e minuut.
Hári rent richting de bal. Bajner met een sublieme pass. Mélykúti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hári is nu in balbezit. Hári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner speelt de bal door. Nádor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ajkler de bal onder controle te krijgen. Rajz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rajz probeert naar een medespeler te passen. Nozicska kopt de bal weg. Daar is Ordódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Serleghajtók FC - Forradalom SE 3:0

34e minuut.
Bajner is nu in balbezit. Tiber geeft de bal voor. Klungelig pakt Nozicska de bal. Nádor rent richting de bal. Nádor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serleghajtók FC - Forradalom SE 4:0

44e minuut.
Návay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajner met een snelle inworp. Mélykúti heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serleghajtók FC 44%, Forradalom SE 56%.
Serleghajtók FC - Forradalom SE 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Mélykúti de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul met een sublieme pass. Nádor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mélykúti met een sublieme pass. Nádor rent richting de bal. Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor onderschept slim de pass. Nádor haalt uit met een fantastische trap. Rajz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bajner is nu in balbezit. Tiber begaat een overtreding. Bajner raakt geblesseerd tijdens het duel. Mélykúti met een snel genomen vrije trap. Návay heeft problemen om de bal te vangen. Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bajner onderschept slim de pass. Bajner speelt de bal door. Tiber is nu in balbezit. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lónyay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Diagne-Faye de bal onder controle te krijgen. Kotul is nu in balbezit. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aponyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiber de bal. Nádor rent richting de bal. Nádor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bajner is nu in balbezit. Bajner probeert naar een medespeler te passen. Birkás bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bajner rent richting de bal. Bajner geeft de bal voor. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor haalt uit met een fantastische trap. Rajz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nádor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vecsernyés komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Vecsernyés heeft problemen om de bal te vangen. Lónyay is nu in balbezit. Vecsernyés verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsernyés schiet op doel. Rajz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kotul onderschept slim de pass. Bajner is nu in balbezit. Bajner geeft een hoge lob. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serleghajtók FC 24%, Forradalom SE 76%.
Serleghajtók FC - Forradalom SE 4:0