Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Virágpiac Real fc 5
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Révész verovert de bal door een tackle van achteren. Révész probeert naar een medespeler te passen. Leskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó schiet op doel. Petrók werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virágpiac - Real fc 5 1:0

7e minuut.
Ormos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sipos komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Inworp. Kőtörő met een snelle inworp. Klungelig pakt Dvorschák de bal. Görög rent richting de bal. Görög draait met de bal, schiet en ... Kollega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Görög haalt uit met een fantastische trap. Kollega speelt de bal door. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög draait met de bal, schiet en ... Kollega bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Virágpiac 53%, Real fc 5 47%.
Fc Virágpiac - Real fc 5 1:0

63e minuut.
Daar is Pócsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baróti rent richting de bal. Pócsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baróti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baróti kan niet meer verder spelen. Dibáczy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi begaat een overtreding. Világi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bujtor trapt de bal weg van het doel. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Görög. Görög krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Virágpiac 48%, Real fc 5 52%.
Fc Virágpiac - Real fc 5 1:0