Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Morzsi Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2712
Morzsi PSV Eindhoven Hungary
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gulyás geeft een lange en hoge pass. Jäkl kopt de bal weg. Klungelig pakt Weisz de bal. Papp rent richting de bal. Papp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Weisz geeft een lange en hoge pass. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay passt de bal in één keer door. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - PSV Eindhoven Hungary 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 62%, PSV Eindhoven Hungary 38%.
Morzsi - PSV Eindhoven Hungary 0:1

49e minuut.
Für is nu in balbezit. Zab onderschept slim de pass. Zab geeft de bal voor. Papp rent richting de bal. Papp schiet op doel. Schindler bokst de bal weg.

58e minuut.
Schindler trapt de bal weg. Daar is Weisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede draait met de bal, schiet en ... Schindler bokst de bal weg.

61e minuut.
Gregor rent richting de bal. Gregor speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Für de bal onder controle te krijgen. Stoszek is nu in balbezit. Stoszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay probeert naar een medespeler te passen. Gregor rent richting de bal. Stoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Stoszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gregor met de inworp. Sike is nu in balbezit. Sike probeert naar een medespeler te passen. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gregor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek passt de bal in één keer door. Návay rent richting de bal. Návay haalt uit met een fantastische trap. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - PSV Eindhoven Hungary 0:2

68e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede passt de bal zonder na te denken. Sike probeert de bal aan de voet te houden. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Weisz heeft problemen om de bal te vangen. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike is nu in balbezit. Návay verovert de bal door een tackle van achteren. Návay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Darvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 64%, PSV Eindhoven Hungary 36%.
Morzsi - PSV Eindhoven Hungary 0:2