Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O T Y E A M Morzsi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bede kopt de bal weg. Papp heeft problemen om de bal te vangen. Kubinyi rent richting de bal. Papp onderschept slim de pass. Papp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bánkuti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raffay de bal. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Limperger rent richting de bal. Limperger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meszlényi zal de hoekschop nemen. Gőz speelt de bal door. Papp is nu in balbezit. Kubinyi rent richting de bal. Kubinyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O T Y E A M 56%, Morzsi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O T Y E A M - Morzsi 0:0

49e minuut.
Papp speelt de bal door. Bede rent richting de bal. Kubinyi onderschept slim de pass. Papp heeft problemen om de bal te vangen. Papp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jäkl geeft een hoge lob. Bánkuti probeert de bal aan de voet te houden. Bede rent richting de bal. Bede haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bede rent richting de bal. Bede schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bánkuti de bal onder controle te krijgen. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Andorka passt de bal zonder na te denken. Jäkl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Limperger. Limperger krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Papp verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp onderschept slim de pass. Bede rent richting de bal. Bede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O T Y E A M - Morzsi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O T Y E A M 64%, Morzsi 36%.
O T Y E A M - Morzsi 0:1