Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serleghajtók FC Real fc 5
Defend Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nádor is nu in balbezit. Ormos onderschept slim de pass. Ormos passt de bal in één keer door. Daar is Bajner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nádor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádor passt de bal zonder na te denken. Bujtor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajner rent richting de bal. Bajner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nádor probeert naar een medespeler te passen. Bujtor rent richting de bal. Bajner onderschept slim de pass. Bajner draait met de bal, schiet en ... Petrók werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Serleghajtók FC - Real fc 5 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serleghajtók FC 33%, Real fc 5 67%.
Serleghajtók FC - Real fc 5 1:0

52e minuut.
Nádor geeft de bal voor. Daar is Világi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bajner is nu in balbezit. Sallay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nádor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajner rent richting de bal. Bajner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Birkás is nu in balbezit. Görög onderschept slim de pass. Radnai is nu in balbezit. Görög rent richting de bal. Görög draait met de bal, schiet en ... Aponyi bokst de bal weg.

89e minuut.
Sztanó is nu in balbezit. Mogyoródi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sztanó zijn tegenspeler op de grond. Mogyoródi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mogyoródi kan niet meer verder spelen. Vecsernyés komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serleghajtók FC 34%, Real fc 5 66%.
Serleghajtók FC - Real fc 5 1:0