Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSV Eindhoven Hungary O T Y E A M
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Teremi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gőz met een snelle inworp. Császi rent richting de bal. Császi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSV Eindhoven Hungary - O T Y E A M 0:1

19e minuut.
Weisz geeft een lange en hoge pass. Birkás kopt de bal weg. Návay is nu in balbezit. Návay haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PSV Eindhoven Hungary - O T Y E A M 1:1

23e minuut.
Császi rent richting de bal. Návay is nu in balbezit. Návay speelt de bal door. Stoszek is nu in balbezit. Stoszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyurcsányi trapt de bal weg. Weisz kopt de bal weg. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Gőz met de inworp. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka onderschept slim de pass. Andorka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Návay rent richting de bal. Návay met een sublieme pass. Kubinyi rent richting de bal. Stoszek rent richting de bal. Stoszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Payer is nu in balbezit. Meszlényi onderschept slim de pass. Meszlényi met een sublieme pass. Bayer is nu in balbezit. Bayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSV Eindhoven Hungary 56%, O T Y E A M 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSV Eindhoven Hungary - O T Y E A M 1:1

48e minuut.
Für met de inworp. Návay is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kubinyi ... Strafschop! Directe rode kaart, Kubinyi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kubinyi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Návay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Návay legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PSV Eindhoven Hungary - O T Y E A M 2:1

75e minuut.
Návay kopt de bal weg. Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi speelt de bal door. Daar is Stoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSV Eindhoven Hungary 42%, O T Y E A M 58%.
PSV Eindhoven Hungary - O T Y E A M 2:1