Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Morzsi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2978
Morzsi Ócsa VSE
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. McNicol onderschept slim de pass. McNicol probeert naar een medespeler te passen. Borjas is nu in balbezit. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is McNicol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaskovics is nu in balbezit. Für tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Für krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kaldenecker kopt de bal weg. Benkő is nu in balbezit. Benkő probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kielec onderschept slim de pass. Kielec passt de bal met de wreef. McNicol rent richting de bal. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
McNicol probeert naar een medespeler te passen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kielec de bal. Kielec draait met de bal, schiet en ... Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 53%, Ócsa VSE 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morzsi - Ócsa VSE 0:0

46e minuut.
Ujvári geeft een hoge lob. Inworp. Kölcsényi met de inworp. Papp rent richting de bal. Papp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Jäkl de bal. Benkő is nu in balbezit. Benkő passt de bal in één keer door. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kölcsényi rent richting de bal. Kaldenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldenecker geeft een lange en hoge pass. McNicol is nu in balbezit. McNicol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Mundi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lónich de bal. Kielec is nu in balbezit. Kielec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Ócsa VSE 0:1

68e minuut.
Blaskovics is nu in balbezit. Benkő met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. McNicol is nu in balbezit. McNicol draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mundi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Györki komt het veld opgelopen. Gyurta met een harde bal richting middenveld. Blaskovics is nu in balbezit. Met opzet legt Benkő zijn tegenspeler op de grond. Benkő krijgt een gele kaart. Blaskovics moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blaskovics kan niet meer verder spelen. Sike komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Papp speelt de bal door. Sike is nu in balbezit. Sike passt de bal met de wreef. Daar is Bede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Ulveczki met een snelle inworp. Kielec is nu in balbezit. Kielec geeft een lange en hoge pass. Kertész rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 57%, Ócsa VSE 43%.
Morzsi - Ócsa VSE 0:1