Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solymári FC PSV Eindhoven Hungary
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Kotnyek met een sublieme pass. Váncza rent richting de bal. Váncza passt de bal met de wreef. Bolla is nu in balbezit. Bolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolla. Bolla krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Weisz rent richting de bal. Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi probeert naar een medespeler te passen. Bolla rent richting de bal. Bolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Váncza met een sublieme pass. Sályi probeert naar een medespeler te passen. Bolla is nu in balbezit. Bolla schiet op doel. Paal!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sowunmi met een snelle inworp. Sira is nu in balbezit. Sályi onderschept slim de pass. Sályi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sowunmi met de inworp. Sályi geeft een hoge lob. Budovinszky probeert de bal aan de voet te houden. Bolla rent richting de bal. Bolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - PSV Eindhoven Hungary 1:0

38e minuut.
Lajber trapt de bal weg van het doel. Filkor kopt de bal weg. Klungelig pakt Winkler de bal. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solymári FC 44%, PSV Eindhoven Hungary 56%.
Solymári FC - PSV Eindhoven Hungary 1:0

49e minuut.
Gulyás rent richting de bal. Bolla onderschept slim de pass. Daar is Sályi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolla is nu in balbezit. Bolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - PSV Eindhoven Hungary 2:0

67e minuut.
Détári met een sublieme pass. Havrán rent richting de bal. Havrán passt de bal zonder na te denken. Stoszek is nu in balbezit. Stoszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sira probeert naar een medespeler te passen. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay passt de bal in één keer door. Stoszek is nu in balbezit. Stoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi passt de bal zonder na te denken. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - PSV Eindhoven Hungary 2:1

88e minuut.
Havrán geeft een lange en hoge pass. Návay rent richting de bal. Kotnyek rent richting de bal. Návay verovert de bal door een tackle van achteren. Návay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solymári FC 38%, PSV Eindhoven Hungary 62%.
Solymári FC - PSV Eindhoven Hungary 2:1