Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O T Y E A M Fc Virágpiac
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Andorka rent richting de bal. Révész onderschept slim de pass. Révész passt de bal zonder na te denken. Leskó is nu in balbezit. Leskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kámory bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorschák heeft problemen om de bal te vangen. Limperger rent richting de bal. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O T Y E A M - Fc Virágpiac 1:0

42e minuut.
Bodrogi geeft de bal voor. Bán probeert naar een medespeler te passen. Birkás bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész rent richting de bal. Révész draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dvorschák heeft problemen om de bal te vangen. Révész rent richting de bal. Csikai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csikai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O T Y E A M 53%, Fc Virágpiac 47%.
O T Y E A M - Fc Virágpiac 1:0

59e minuut.
Andorka speelt de bal door. Bayer heeft problemen om de bal te vangen. Bán rent richting de bal. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Limperger is nu in balbezit. Limperger met een sublieme pass. Bayer rent richting de bal. Bayer draait met de bal, schiet en ... Kollega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O T Y E A M - Fc Virágpiac 2:0

63e minuut.
Dvorschák verovert de bal door een tackle van achteren. Dvorschák met een sublieme pass. Birkás bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész verovert de bal door een tackle van achteren. Révész draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Csikai onderschept slim de pass. Limperger rent richting de bal. Bán met een sublieme pass. Meszlényi is nu in balbezit. Meszlényi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Kámory de bal onder controle te krijgen. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó rent richting de bal. Révész rent richting de bal. Révész draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O T Y E A M 51%, Fc Virágpiac 49%.
O T Y E A M - Fc Virágpiac 2:0