Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Morzsi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3062
Morzsi Zöldsasok Fc.
Normal Tactiek slovan
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 29.7
poor Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Papp rent richting de bal. Papp geeft een hoge lob. Filó is nu in balbezit. Norkett onderschept slim de pass. Norkett geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lónich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eőry komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Papp onderschept slim de pass. Naranovich onderschept slim de pass. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranovich onderschept slim de pass. Naranovich geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Eőry probeert naar een medespeler te passen. Bede is nu in balbezit. Norkett verovert de bal door een tackle van achteren. Norkett geeft de bal voor. Dudka maakt een snoekduik en kopt de bal. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kurusa met een sublieme pass. Naranovich met een sublieme pass. Kertész bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka verovert de bal door een tackle van achteren. Dudka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bede rent richting de bal. Norkett onderschept slim de pass. Norkett probeert naar een medespeler te passen. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darvas met een harde bal richting middenveld. Gregor kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudka de bal. Dudka haalt uit met een fantastische trap. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 61%, Zöldsasok Fc. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morzsi - Zöldsasok Fc. 0:0

46e minuut.
Sidarovich komt het veld opgelopen. Khadatovich komt het veld opgelopen. Bloh komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Naranovich verovert de bal door een tackle van achteren. Naranovich probeert naar een medespeler te passen. Eőry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka verovert de bal door een tackle van achteren. Dudka draait met de bal, schiet en ... Darvas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dudka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Zöldsasok Fc. 0:1

59e minuut.
Jäkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Shydlouski is nu in balbezit. Shydlouski speelt de bal door. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Zöldsasok Fc. 0:2

62e minuut.
Zavadski met de inworp. Shydlouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shydlouski speelt de bal door. Dudka is nu in balbezit. Dudka schiet op doel. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Zöldsasok Fc. 0:3

73e minuut.
Filó rent richting de bal. Daar is Gregor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raffay is nu in balbezit. Dudka verovert de bal door een tackle van achteren. Dudka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jäkl geeft een lange en hoge pass. Daar is Naranovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Papp zijn tegenspeler op de grond. Papp krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Naranovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Naranovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shydlouski kopt de bal weg. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka onderschept slim de pass. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 61%, Zöldsasok Fc. 39%.
Morzsi - Zöldsasok Fc. 0:3