Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Real fc 5 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2889
Real fc 5 Ócsa VSE
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Benkő speelt de bal door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik is nu in balbezit. Borjas onderschept slim de pass. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Ócsa VSE 0:1

5e minuut.
Kielec heeft problemen om de bal te vangen. Kielec speelt de bal door. McNicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Benkő geeft een hoge lob. Borjas is nu in balbezit. Fodor is nu in balbezit. Kielec rent richting de bal. Kielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
McNicol met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. Kielec speelt de bal door. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Petrók trapt de bal weg van het doel. Görög heeft problemen om de bal te vangen. Benkő probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Ócsa VSE 0:2

28e minuut.
Borjas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 64%, Ócsa VSE 36%.
Real fc 5 - Ócsa VSE 0:2

49e minuut.
Pócsik passt de bal in één keer door. Kielec rent richting de bal. Kielec passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Ócsa VSE 0:3

54e minuut.
Bujtor heeft problemen om de bal te vangen. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal met de wreef. McNicol rent richting de bal. McNicol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Benkő geeft een hoge lob. Pócsik speelt de bal door. Daar is Ormos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Für passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Fodor rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 74%, Ócsa VSE 26%.
Real fc 5 - Ócsa VSE 0:3