Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: MARACANA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2844
Rajkó Zenekar Morzsi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Raffay speelt de bal door. Hegyesi rent richting de bal. Hegyesi passt de bal met de wreef. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik draait met de bal, schiet en ... Darvas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gregor met een snelle inworp. Bita controleert de bal met de borst. Bita met een sublieme pass. Homonyik rent richting de bal. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kapuvári speelt de bal door. Domján is nu in balbezit. Domján passt de bal zonder na te denken. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 1:0

26e minuut.
Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik draait met de bal, schiet en ... Darvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 2:0

28e minuut.
Homonyik speelt de bal door. Váraljai rent richting de bal. Váraljai geeft de bal voor. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Homonyik is nu in balbezit. Kertész is nu in balbezit. Domján onderschept slim de pass. Domján schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 3:0

33e minuut.
Papp is nu in balbezit. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári geeft een hoge lob. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ... Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gregor is nu in balbezit. Gregor geeft een lange en hoge pass. Kapuvári probeert de bal aan de voet te houden. Domján is nu in balbezit. Domján haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 38%, Morzsi 62%.
Rajkó Zenekar - Morzsi 4:0

50e minuut.
Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bita onderschept slim de pass. Bita probeert naar een medespeler te passen. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Homonyik rent richting de bal. Homonyik draait met de bal, schiet en ... Kertész probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Homonyik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 5:0

59e minuut.
Klungelig pakt Kurusa de bal. Kurusa geeft de bal voor. Inworp. Sira met een snelle inworp. Domján geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári onderschept slim de pass. Kapuvári passt de bal in één keer door. Homonyik rent richting de bal. Homonyik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Darvas met een harde bal richting middenveld. Bita kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lónich de bal onder controle te krijgen. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kapuvári geeft de bal voor. Sira geeft een hoge lob. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 6:0

75e minuut.
Bede rent richting de bal. Kapuvári rent richting de bal. Papp rent richting de bal. Bede is nu in balbezit. Bede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Raffay rent richting de bal. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján passt de bal in één keer door. Váraljai rent richting de bal. Váraljai geeft een hoge lob. Darvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kapuvári passt de bal in één keer door. Daar is Homonyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domján is nu in balbezit. Domján draait met de bal, schiet en ... Homonyik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 35%, Morzsi 65%.
Rajkó Zenekar - Morzsi 7:0