Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Real fc 5 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2795
Real fc 5 Rajkó Zenekar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Váraljai rent richting de bal. Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján is nu in balbezit. Domján draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fodor geeft een hoge lob. Hegyesi kopt de bal weg. Homonyik rent richting de bal. Homonyik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sira rent richting de bal. Sira schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sallay rent richting de bal. Sira maakt een afschuwelijke overtreding. Sallay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sallay met een snel genomen vrije trap. Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Görög is nu in balbezit. Görög draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bita passt de bal in één keer door. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján onderschept slim de pass. Domján geeft een hoge lob. Petrók maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Rajkó Zenekar 0:1

15e minuut.
Bita kopt de bal weg. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik schiet op doel. Petrók probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Rajkó Zenekar 0:2

18e minuut.
Ormos rent richting de bal. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján passt de bal met de wreef. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Ormos de bal. Domján onderschept slim de pass. Domján speelt de bal door. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Rajkó Zenekar 0:3

33e minuut.
Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján maakt een afschuwelijke overtreding. Pócsik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pócsik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borbély is nu in balbezit. Radnai verovert de bal door een tackle van achteren. Radnai schiet op doel. Kuszende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Váraljai met de inworp. Domján is nu in balbezit. Domján passt de bal zonder na te denken. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 45%, Rajkó Zenekar 55%.
Real fc 5 - Rajkó Zenekar 0:3

50e minuut.
Bujtor met een harde bal richting middenveld. Görög kopt de bal weg. Borbély probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radnai is nu in balbezit. Radnai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Domján is nu in balbezit. Domján passt de bal met de wreef. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fodor de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Rajkó Zenekar 0:4

54e minuut.
Bujtor rent richting de bal. Bujtor geeft de bal voor. Torghelle kopt de bal weg. Klungelig pakt Homonyik de bal. Homonyik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormos rent richting de bal. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bujtor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ormos is nu in balbezit. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári passt de bal met de wreef. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik schiet op doel. Petrók kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 71%, Rajkó Zenekar 29%.
Real fc 5 - Rajkó Zenekar 0:4