Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Real fc 5 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2878
Real fc 5 Gödöllő Fc.
Normal Tactiek berlo
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Görög rent richting de bal. Görög passt de bal zonder na te denken. Ormos is nu in balbezit. Dudka verovert de bal door een tackle van achteren. Dudka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Gödöllő Fc. 0:1

3e minuut.
Khadatovich geeft de bal voor. Shydlouski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ormos de bal. Mazanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanjuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zavadski met een sublieme pass. Shydlouski is nu in balbezit. Pócsik begaat een overtreding. Pócsik krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Naranovich kopt de bal weg. Daar is Mazanjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shydlouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shydlouski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrók verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bujtor controleert de bal met de borst. Petrók verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Norkett rent richting de bal. Mazanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanjuk met een sublieme pass. Dudka rent richting de bal. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Gödöllő Fc. 0:2

30e minuut.
Mazanjuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ormos. Mazanjuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazanjuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shydlouski is nu in balbezit. Shydlouski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pócsik is nu in balbezit. Norkett verovert de bal door een tackle van achteren. Norkett probeert naar een medespeler te passen. Dudka rent richting de bal. Dudka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Naranovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Görög. Naranovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naranovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dudka krijgt zijn hoofd ertegen. Petrók verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Naranovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazanjuk de bal. Ormos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanjuk is nu in balbezit. Mazanjuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mazanjuk is nu in balbezit. Norkett bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkett passt de bal met de wreef. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pócsik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shydlouski zal de hoekschop nemen. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Naranovich met de inworp. Norkett is nu in balbezit. Norkett passt de bal met de wreef. Dudka rent richting de bal. Dudka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Gödöllő Fc. 0:3

44e minuut.
Görög heeft problemen om de bal te vangen. Dudka onderschept slim de pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka is nu in balbezit. Dudka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Brytva komt het veld opgelopen. Natskevich komt het veld opgelopen. Boulmerka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 78%, Gödöllő Fc. 22%.
Real fc 5 - Gödöllő Fc. 0:3

46e minuut.
Shydlouski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

56e minuut.
Norkett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallay onderschept slim de pass. Sallay probeert naar een medespeler te passen. Mazanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanjuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ormos rent richting de bal. Dudka verovert de bal door een tackle van achteren. Norkett bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkett draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Petrók probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Görög speelt de bal door. Pócsik rent richting de bal. Pócsik passt de bal zonder na te denken. Dudka is nu in balbezit. Dudka haalt uit met een fantastische trap. Petrók verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zavadski geeft de bal voor. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dudka raakt geblesseerd tijdens het duel. Dudka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrók probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Norkett rent richting de bal. Mazanjuk is nu in balbezit. Mazanjuk passt de bal zonder na te denken. Dudka is nu in balbezit. Dudka haalt uit met een fantastische trap. Petrók probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mazanjuk rent richting de bal. Sallay verovert de bal door een tackle van achteren. Sallay met een sublieme pass. Dudka rent richting de bal. Dudka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Gödöllő Fc. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 77%, Gödöllő Fc. 23%.
Real fc 5 - Gödöllő Fc. 0:4