Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio ASD SPINZU_FOTBALLCLUB
352 Tactiek amuni
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Arazzi passt de bal met de wreef. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor. Daar is Rylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rylik met een sublieme pass. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:1

6e minuut.
Trevlakis onderschept slim de pass. Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich speelt de bal door. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Veér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arazzi kopt de bal weg. Hałuszka met een sublieme pass. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Arazzi geeft een hoge lob. Bello bokst de bal weg. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ... Bello bokst de bal weg.

25e minuut.
Sergent geeft een hoge lob. Letailleur kan de bal niet met de borst controleren. Bandera rent richting de bal. Arbeloa geeft een lange en hoge pass. Fazi controleert de bal met de borst. Bello bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Veér de bal. Buendía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hałuszka. Hałuszka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Mocci onderschept slim de pass. Arazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Arazzi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arazzi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mocci heeft problemen om de bal te vangen. Mariz is nu in balbezit. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Petikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matošević verovert de bal door een tackle van achteren. Matošević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Letailleur verovert de bal door een tackle van achteren. Letailleur geeft een lange en hoge pass. Poveda is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bakero trapt de bal weg. Petikyan kopt de bal weg. Buendía is nu in balbezit. Buendía geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bandera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grandelazio - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 62%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grandelazio - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 1:1

47e minuut.
Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér passt de bal zonder na te denken. Petikyan probeert naar een medespeler te passen. Bandera controleert de bal met de borst. Bandera schiet op doel. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 2:1

60e minuut.
Trevlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Turcinovich heeft problemen om de bal te vangen. Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay geeft een lange en hoge pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 3:1

81e minuut.
Letailleur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arbeloa met de inworp. Petikyan is nu in balbezit. Petikyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 42%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 58%.
grandelazio - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 3:1