Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bis-Ustum RepubblicaZeneixe
Normal Tactiek 3-4-3 E
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.5 gemiddelde waardering 40.5
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Montoro verovert de bal door een tackle van achteren. Montoro geeft een hoge lob. Belluto rent richting de bal. Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaduman de bal. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:1

12e minuut.
Laksono passt de bal in één keer door. Paoloni is nu in balbezit. Paoloni passt de bal in één keer door. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Montoro rent richting de bal. Montoro passt de bal met de wreef. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ranuzzi is nu in balbezit. Ranuzzi speelt de bal door. Karaduman rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Saavedra passt de bal met de wreef. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:2

32e minuut.
Garzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Karaduman rent richting de bal. Karaduman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:3

38e minuut.
Paoloni geeft een lange en hoge pass. Ranuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Ranuzzi speelt de bal door. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Topek de bal onder controle te krijgen. Laksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Laksono geeft een hoge lob. Karaduman probeert de bal met de borst te controleren. Karaduman schiet op doel. Sarotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarotto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garzia de bal. Ranuzzi probeert naar een medespeler te passen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bis-Ustum 86%, RepubblicaZeneixe 14%.
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:3

46e minuut.
Otręba komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Montoro is nu in balbezit. Montoro geeft een lange en hoge pass. Saavedra kopt de bal weg. Karaduman rent richting de bal. Karaduman schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lomellini rent richting de bal. Klepczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klepczyński passt de bal in één keer door. Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:4

55e minuut.
Mikla met een sublieme pass. Saavedra rent richting de bal. Karaduman rent richting de bal. Karaduman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:5

58e minuut.
Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paoloni met een snelle inworp. Ranuzzi geeft de bal voor. Sarotto bokst de bal weg.

78e minuut.
Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saavedra de bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bis-Ustum 84%, RepubblicaZeneixe 16%.
Bis-Ustum - RepubblicaZeneixe 0:5