Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Re Leone Team fc juventus piemonte
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Partele probeert naar een medespeler te passen. Restelli is nu in balbezit. Met opzet legt Vanini zijn tegenspeler op de grond. Vanini krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Marsigli is nu in balbezit. Gambella verovert de bal door een tackle van achteren. Gambella passt de bal zonder na te denken. Brandolani is nu in balbezit. Brandolani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - fc juventus piemonte 0:1

13e minuut.
Vanini onderschept slim de pass. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina speelt de bal door. Brandolani rent richting de bal. Brandolani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Restelli rent richting de bal. Diana rent richting de bal. Vanini rent richting de bal. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Gambella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina geeft een lange en hoge pass. Solinas kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandolani is nu in balbezit. Brandolani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - fc juventus piemonte 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re Leone Team 51%, fc juventus piemonte 49%.
Re Leone Team - fc juventus piemonte 0:2

50e minuut.
Pizzocchi is nu in balbezit. Partele onderschept slim de pass. Partele geeft een hoge lob. Brandolani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Partele rent richting de bal. Partele passt de bal in één keer door. Vanini probeert naar een medespeler te passen. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli draait met de bal, schiet en ... Petrozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re Leone Team 42%, fc juventus piemonte 58%.
Re Leone Team - fc juventus piemonte 0:2