Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pep Team Reginella Olimpia Margot F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Diodati speelt de bal door. Triulzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Triulzi met een sublieme pass. Faccincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccincani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Spadavecchia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natta met een snelle inworp. Senna rent richting de bal. Senna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Avoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Spadavecchia de bal. Natta maakt een afschuwelijke overtreding. Natta krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Faccincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeas onderschept slim de pass. Godeas met een sublieme pass. Gallazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Badessa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diodati probeert naar een medespeler te passen. Godeas met een sublieme pass. Gallazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo draait met de bal, schiet en ... Orlandi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:1

24e minuut.
Erzeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gianquinto met de inworp. Klungelig pakt Triulzi de bal. Triulzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Deravignone trapt de bal weg. Zappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappelli probeert naar een medespeler te passen. Triulzi is nu in balbezit. Triulzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pep Team 55%, Reginella Olimpia Margot F.C. 45%.
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:1

46e minuut.
Gallazzo onderschept slim de pass. Gallazzo met een sublieme pass. Carabot is nu in balbezit. Natta verovert de bal door een tackle van achteren. Natta haalt uit met een fantastische trap. Orlandi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Natta bereikt de bal nog maar net als eerste. Natta draait met de bal, schiet en ... Orlandi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:2

54e minuut.
Zappelli rent richting de bal. Senna onderschept slim de pass. Senna met een sublieme pass. Gallazzo rent richting de bal. Gallazzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Natta is nu in balbezit. Natta geeft de bal voor. Zappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo onderschept slim de pass. Gallazzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Spadavecchia is nu in balbezit. Marullo onderschept slim de pass. Marullo met een sublieme pass. Gallazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Spadavecchia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natta met een snelle inworp. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Spadavecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natta rent richting de bal. Natta passt de bal met de wreef. Daar is Gallazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazzo schiet op doel. Orlandi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Badessa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avoli is nu in balbezit. Triulzi begaat een overtreding. Triulzi krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Godeas kopt de bal weg. Diodati rent richting de bal. Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Gallazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo draait met de bal, schiet en ... Orlandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bellezzi geeft een hoge lob. Zappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Senna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pep Team 52%, Reginella Olimpia Margot F.C. 48%.
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:2