Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio RepubblicaZeneixe
352 Tactiek 3-4-3 E
54% Balbezit 46%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
47.3 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Raposo geeft een lange en hoge pass. Otręba kopt de bal weg. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Topek verovert de bal door een tackle van achteren. Topek geeft een lange en hoge pass. Saavedra kopt de bal weg. Karaduman rent richting de bal. Karaduman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Güneylioğlu rent richting de bal. Arbeloa verovert de bal door een tackle van achteren. Raposo begaat een overtreding. Raposo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ranuzzi geeft de bal voor. Daar is Rydlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaduman rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal met de wreef. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Veér draait met de bal, schiet en ... Yiğitcebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - RepubblicaZeneixe 1:0

32e minuut.
Buendía met een snelle inworp. Klungelig pakt Karaçay de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ranuzzi. Karaçay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karaçay kan niet meer verder spelen. Ostręga komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Păltânea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 72%, RepubblicaZeneixe 28%.
grandelazio - RepubblicaZeneixe 1:0

57e minuut.
Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskay begaat een overtreding. Bandera raakt geblesseerd tijdens het duel. Oskay geeft de bal voor. Ostręga met een snel genomen vrije trap. Bandera maakt een snoekduik en kopt de bal. Yiğitcebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Topek rent richting de bal. Topek met een sublieme pass. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Güneylioğlu onderschept slim de pass. Güneylioğlu passt de bal zonder na te denken. Păltânea rent richting de bal. Păltânea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grandelazio - RepubblicaZeneixe 1:1

65e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal met de wreef. Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sergent verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Petikyan met een sublieme pass. Ranuzzi speelt de bal door. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - RepubblicaZeneixe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 71%, RepubblicaZeneixe 29%.
grandelazio - RepubblicaZeneixe 1:2