Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AstonBirra Fc ASD SPINZU_FOTBALLCLUB
352 Tactiek amuni
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Mariz met een sublieme pass. Matošević rent richting de bal. Matošević passt de bal in één keer door. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. Paal! Matošević heeft problemen om de bal te vangen. Matošević schiet op doel. Bozzini probeert wanhopig de bal te grijpen. Fosco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:1

7e minuut.
Trevlakis is nu in balbezit. Trevlakis met een sublieme pass. Matošević rent richting de bal. Matošević haalt uit met een fantastische trap. Fosco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz geeft een hoge lob. Daar is Matošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matošević haalt uit met een fantastische trap. Bozzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević speelt de bal door. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel. Bozzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Pettoni is nu in balbezit. Mariz rent richting de bal. Mariz geeft een hoge lob. Mocci heeft problemen om de bal te vangen. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:2

18e minuut.
Bottega bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszka onderschept slim de pass. Hałuszka geeft een lange en hoge pass. Mocci rent richting de bal. Fosco rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:3

20e minuut.
Morsini kan de bal niet met de borst controleren. Servillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuriati verovert de bal door een tackle van achteren. Giuriati draait met de bal, schiet en ... Banan probeert de bal aan de voet te houden. Bello bokst de bal weg.

21e minuut.
Cornara passt de bal in één keer door. Matošević is nu in balbezit. Matošević passt de bal zonder na te denken. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fosco probeert de bal aan de voet te houden. Mariz is nu in balbezit. Mariz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Mocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:4

25e minuut.
Matošević met een sublieme pass. Pettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci onderschept slim de pass. Matošević is nu in balbezit. Matošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:5

28e minuut.
Servillo onderschept slim de pass. Servillo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pasquino de bal onder controle te krijgen. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:6

31e minuut.
Hałuszka rent richting de bal. Hałuszka passt de bal zonder na te denken. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Hałuszka is nu in balbezit. Hałuszka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci verovert de bal door een tackle van achteren. Mocci draait met de bal, schiet en ... Fosco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:7

39e minuut.
Hałuszka probeert naar een medespeler te passen. Trevlakis geeft de bal voor. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Bozzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:8

41e minuut.
Giuriati is nu in balbezit. Gazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzola geeft de bal voor. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hałuszka is nu in balbezit. Hałuszka speelt de bal door. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Bozzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AstonBirra Fc 66%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 34%.
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:9

48e minuut.
Matošević met een sublieme pass. Klungelig pakt Mocci de bal. Leoncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mocci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ballini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Matošević rent richting de bal. Matošević met een sublieme pass. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević rent richting de bal. Matošević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fosco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:10

60e minuut.
Ballini is nu in balbezit. Matošević is nu in balbezit. Matošević met een sublieme pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Servillo speelt de bal door. Matošević heeft problemen om de bal te vangen. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:11

72e minuut.
Cornara met een sublieme pass. Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mariz rent richting de bal. Mariz passt de bal met de wreef. Matošević is nu in balbezit. Matošević haalt uit met een fantastische trap. Bozzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:12

79e minuut.
Pacini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matošević de bal onder controle te krijgen. Triulzio rent richting de bal. Matošević onderschept slim de pass. Matošević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Ballini rent richting de bal. Mariz rent richting de bal. Ballini is nu in balbezit. Ballini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AstonBirra Fc 77%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 23%.
AstonBirra Fc - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:12