Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izy FC Re Leone Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Solinas verovert de bal door een tackle van achteren. Solinas speelt de bal door. Pizzocchi rent richting de bal. Salvestrini onderschept slim de pass. Salvestrini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pasquato met de inworp. Solinas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turro de bal. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Re Leone Team 1:0

11e minuut.
Buchiniz probeert naar een medespeler te passen. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo speelt de bal door. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pizzocchi is nu in balbezit. Buchiniz onderschept slim de pass. Buchiniz probeert naar een medespeler te passen. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dioniso heeft problemen om de bal te vangen. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcangelo is nu in balbezit. Restelli onderschept slim de pass. Restelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pizzocchi speelt de bal door. Restelli is nu in balbezit. D`Arcangelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Restelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Buchiniz is nu in balbezit. Buchiniz passt de bal in één keer door. Passolungo rent richting de bal. Salvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Salvestrini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
D`Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Buchiniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchiniz met een sublieme pass. Solinas is nu in balbezit. Solinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
D`Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli verovert de bal door een tackle van achteren. Diana rent richting de bal. Restelli is nu in balbezit. Restelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Buchiniz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Segagni komt het veld opgelopen. Danero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izy FC 48%, Re Leone Team 52%.
Izy FC - Re Leone Team 1:0

46e minuut.
Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia geeft een hoge lob. Pizzocchi heeft problemen om de bal te vangen. Salvestrini is nu in balbezit. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dioniso geeft een hoge lob. Segagni is nu in balbezit. Segagni met een sublieme pass. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
D`Arcangelo onderschept slim de pass. D`Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. Passolungo is nu in balbezit. Salvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Salvestrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Segagni passt de bal zonder na te denken. Marsigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni verovert de bal door een tackle van achteren. Segagni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Marsigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsigli passt de bal zonder na te denken. Pecchia is nu in balbezit. Segagni verovert de bal door een tackle van achteren. Segagni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danero met de inworp. Segagni geeft de bal voor. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Re Leone Team 2:0

74e minuut.
Solinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni onderschept slim de pass. Segagni passt de bal in één keer door. Salvestrini is nu in balbezit. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Re Leone Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izy FC 28%, Re Leone Team 72%.
Izy FC - Re Leone Team 3:0