Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bestie gialloblù grandelazio
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Bandera is nu in balbezit. Buono is nu in balbezit. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Buendía is nu in balbezit. Buendía geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:1

9e minuut.
Dieci geeft een lange en hoge pass. Arbeloa kopt de bal weg. Klungelig pakt Brodo de bal. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Arbeloa passt de bal in één keer door. Veér rent richting de bal. Brodo begaat een overtreding. Brodo krijgt een gele kaart. Veér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arbeloa wilt de vrije trap nemen. Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:2

20e minuut.
Dieci rent richting de bal. Dieci geeft een hoge lob. Inworp. Petikyan met een snelle inworp. Arbeloa geeft de bal voor. Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bandera de bal. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Veér de bal. Buono is nu in balbezit. Arbeloa onderschept slim de pass. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:4

31e minuut.
Karaçay geeft een lange en hoge pass. Arbeloa kopt de bal weg. Brodo is nu in balbezit. Veér onderschept slim de pass. Veér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Petikyan passt de bal met de wreef. Veér is nu in balbezit. Veér passt de bal zonder na te denken. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pietrantuono kopt de bal weg. Daar is Arazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arazzi probeert naar een medespeler te passen. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Borio met een snelle inworp. Buono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veér. Veér krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Winiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Winiecki speelt de bal door. Bandera is nu in balbezit. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Winiecki speelt de bal door. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía met een sublieme pass. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bestie gialloblù 71%, grandelazio 29%.
bestie gialloblù - grandelazio 0:5

47e minuut.
Winiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Petikyan geeft een lange en hoge pass. Bandera kopt de bal weg. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Petikyan kopt de bal weg. Brodo heeft problemen om de bal te vangen. Arbeloa met een sublieme pass. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa haalt uit met een fantastische trap. Mongello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:6

50e minuut.
Ostręga geeft de bal voor. Winiecki probeert naar een medespeler te passen. Buendía met een sublieme pass. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Mongello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:7

52e minuut.
Borio rent richting de bal. Petikyan onderschept slim de pass. Petikyan geeft een lange en hoge pass. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap. Mongello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Petikyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mongello met een sublieme pass. Arazzi kopt de bal weg. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Buendía geeft de bal voor. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap. Mongello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dieci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:8

61e minuut.
Karaçay is nu in balbezit. Karaçay geeft een hoge lob. Brodo controleert de bal met de borst. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dieci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buendía met een snelle inworp. Bandera is nu in balbezit. Bandera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Poveda geeft een hoge lob. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan geeft de bal voor. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:9

75e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa passt de bal zonder na te denken. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa haalt uit met een fantastische trap. Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Winiecki kopt de bal weg. Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal met de wreef. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Mongello trapt de bal weg. Winiecki kopt de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:10

80e minuut.
Bussemi passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa rent richting de bal. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petikyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veér kopt de bal weg. Bandera is nu in balbezit. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:11

86e minuut.
Petikyan met een snelle inworp. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa geeft een lange en hoge pass. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera schiet op doel. Mongello bokst de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bestie gialloblù - grandelazio 0:12

89e minuut.
Petikyan probeert naar een medespeler te passen. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal zonder na te denken. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Veér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bestie gialloblù 84%, grandelazio 16%.
bestie gialloblù - grandelazio 0:12