Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AstonBirra Fc Real Madrink
352 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bottega onderschept slim de pass. Bottega geeft een hoge lob. Bernazzani heeft problemen om de bal te vangen. Giuriati rent richting de bal. Giuriati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Maresca rent richting de bal. Velardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maresca met een sublieme pass. Morsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - Real Madrink 1:0

11e minuut.
Bozzini trapt de bal weg. Bernazzani heeft problemen om de bal te vangen. Leoncini begaat een overtreding. Bernazzani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernazzani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bernazzani onderschept slim de pass. Pacini is nu in balbezit. Pacini probeert naar een medespeler te passen. Morsini is nu in balbezit. Morsini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Cugnone de bal. Morsini rent richting de bal. Morsini geeft een hoge lob. Giuriati is nu in balbezit. Giuriati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - Real Madrink 2:0

29e minuut.
Morsini met een sublieme pass. Velardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuriati verovert de bal door een tackle van achteren. Giuriati haalt uit met een fantastische trap. Maresca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra Fc - Real Madrink 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AstonBirra Fc 50%, Real Madrink 50%.
AstonBirra Fc - Real Madrink 3:0

49e minuut.
Bernazzani kopt de bal weg. Celeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeste passt de bal zonder na te denken. Berrettoni kan de bal niet met de borst controleren. Berrettoni haalt uit met een fantastische trap. Bozzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Scarso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarso geeft een lange en hoge pass. Fosco kopt de bal weg. Pettoni controleert de bal met de borst. Pettoni geeft de bal voor. Maresca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Morsini is nu in balbezit. Morsini geeft een hoge lob. Bernazzani heeft problemen om de bal te vangen. Giuriati is nu in balbezit. Giuriati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bottega raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montecolle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AstonBirra Fc 45%, Real Madrink 55%.
AstonBirra Fc - Real Madrink 3:0