Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TomomoT ASD SPINZU_FOTBALLCLUB
433 Tactiek amuni
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Giudissi passt de bal met de wreef. Bueti is nu in balbezit. Mariz rent richting de bal. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fazi passt de bal in één keer door. Banan probeert naar een medespeler te passen. Mariz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mocci de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:1

14e minuut.
Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan met een sublieme pass. Cornara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mocci de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Petzeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini rent richting de bal. Bueti onderschept slim de pass. Mocci onderschept slim de pass. Mocci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Crescimbene trapt de bal weg. Banan kopt de bal weg. Daar is Bueti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mocci rent richting de bal. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:2

25e minuut.
Falsetti met een sublieme pass. Daar is Giudissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Crescimbene geeft een lange en hoge pass. Banan kopt de bal weg. Mocci rent richting de bal. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:3

38e minuut.
Hałuszka geeft een hoge lob. Petzeu probeert naar een medespeler te passen. Banan kopt de bal weg. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:4

40e minuut.
Cornara rent richting de bal. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini probeert naar een medespeler te passen. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornara onderschept slim de pass. Cornara geeft een lange en hoge pass. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TomomoT 73%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 27%.
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:4

49e minuut.
Banan rent richting de bal. Banan passt de bal zonder na te denken. Hałuszka heeft problemen om de bal te vangen. Mariz is nu in balbezit. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ballini passt de bal in één keer door. Mariz probeert naar een medespeler te passen. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ... Petzeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:5

58e minuut.
Banan rent richting de bal. Banan passt de bal met de wreef. Mariz rent richting de bal. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:6

60e minuut.
Cieri is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Mariz geeft de bal voor. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornara verovert de bal door een tackle van achteren. Cornara geeft een lange en hoge pass. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fazi geeft de bal voor. Bueti rent richting de bal. Mocci onderschept slim de pass. Mocci draait met de bal, schiet en ... Petzeu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:7

71e minuut.
Mocci passt de bal met de wreef. Hałuszka is nu in balbezit. Banan met een sublieme pass. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel. Petzeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Cieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz onderschept slim de pass. Mariz geeft een lange en hoge pass. Mocci krijgt zijn hoofd ertegen. Petzeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:8

82e minuut.
Vespa verovert de bal door een tackle van achteren. Cornara is nu in balbezit. Cornara passt de bal in één keer door. Mocci heeft problemen om de bal te vangen. Mocci schiet op doel. Petzeu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cornara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hałuszka is nu in balbezit. Hałuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Crescimbene trapt de bal weg van het doel. Cornara is nu in balbezit. Cornara passt de bal in één keer door. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sannella geeft een lange en hoge pass. Riihiluoma is nu in balbezit. Riihiluoma passt de bal met de wreef. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TomomoT 73%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 27%.
TomomoT - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:8