Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Re Leone Team RepubblicaZeneixe
Normal Tactiek 4-2-1-3 A
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Sivieri is nu in balbezit. Sivieri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranuzzi met een snelle inworp. Saavedra geeft de bal voor. Capello bokst de bal weg. Cihan is nu in balbezit. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:1

6e minuut.
Ranuzzi rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra passt de bal in één keer door. Cihan rent richting de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Capello bokst de bal weg.

8e minuut.
Cihan controleert de bal met de borst. Sivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba verovert de bal door een tackle van achteren. Otręba schiet op doel. Capello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:2

9e minuut.
Ranuzzi met een sublieme pass. Saavedra speelt de bal door. Cihan is nu in balbezit. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:3

12e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba geeft een lange en hoge pass. Cihan maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Passolungo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:4

16e minuut.
Ranuzzi kopt de bal weg. Cihan is nu in balbezit. Passolungo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Passolungo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Passolungo met een harde bal richting middenveld. Ranuzzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Solinas de bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Güneylioğlu onderschept slim de pass. Saavedra speelt de bal door. Passolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Oskay rent richting de bal. Oskay passt de bal in één keer door. Păltânea is nu in balbezit. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:5

31e minuut.
Raposo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sivieri de bal. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Capello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:6

34e minuut.
Sivieri rent richting de bal. Otręba onderschept slim de pass. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:7

36e minuut.
Păltânea kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra passt de bal met de wreef. Otręba heeft problemen om de bal te vangen. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Otręba rent richting de bal. Otręba passt de bal in één keer door. Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:8

44e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Cihan is nu in balbezit. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:9

45e minuut.
Mikla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re Leone Team 77%, RepubblicaZeneixe 23%.
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:9

46e minuut.
Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Oskay heeft problemen om de bal te vangen. Oskay speelt de bal door. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Capello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:10

51e minuut.
Mikla rent richting de bal. Mikla geeft de bal voor. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft een hoge lob. Cihan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Restelli is nu in balbezit. Topek onderschept slim de pass. Topek geeft de bal voor. Otręba geeft de bal voor. Klungelig pakt Păltânea de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Oskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzocchi begaat een overtreding. Oskay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saavedra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba haalt uit met een fantastische trap. Sivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzocchi onderschept slim de pass. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Passolungo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Oskay geeft een lange en hoge pass. Otręba krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:11

57e minuut.
Klungelig pakt Marsigli de bal. Pizzocchi is nu in balbezit. Pizzocchi passt de bal met de wreef. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tennant komt het veld opgelopen. Bank komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra met een sublieme pass. Cihan rent richting de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Capello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:12

66e minuut.
Cihan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Păltânea de bal. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Cihan rent richting de bal. Cihan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:13

69e minuut.
Oskay is nu in balbezit. Oskay passt de bal zonder na te denken. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea draait met de bal, schiet en ... Capello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bank onderschept slim de pass. Bank speelt de bal door. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:14

76e minuut.
Mikla kopt de bal weg. Bank is nu in balbezit. Bank passt de bal in één keer door. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mikla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solinas. Mikla raakt geblesseerd tijdens het duel. Tennant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cihan krijgt zijn hoofd ertegen. Capello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mikla is nu in balbezit. Mikla geeft een hoge lob. Passolungo heeft problemen om de bal te vangen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cihan met een sublieme pass. Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bank de bal. Bank haalt uit met een fantastische trap. Capello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivieri probeert naar een medespeler te passen. Oskay geeft een lange en hoge pass. Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Bank draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Solinas rent richting de bal. Cihan onderschept slim de pass. Cihan met een sublieme pass. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea schiet op doel. Capello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mikla geeft een lange en hoge pass. Cihan is nu in balbezit. Păltânea met een sublieme pass. Cihan is nu in balbezit. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Bank is nu in balbezit. Klungelig pakt Cihan de bal. Bank geeft een hoge lob. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re Leone Team 82%, RepubblicaZeneixe 18%.
Re Leone Team - RepubblicaZeneixe 0:14