Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urbetevere Roma Real Madrink
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Marzocchi speelt de bal door. Stuppia is nu in balbezit. Buscema bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia rent richting de bal. Stuppia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bernazzani onderschept slim de pass. Moscati is nu in balbezit. Bernazzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Cugnone met een sublieme pass. Buscema bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscema passt de bal zonder na te denken. Scarso probeert de bal met de borst te controleren. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbetevere Roma - Real Madrink 1:0

26e minuut.
Agosto passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Marzocchi de bal onder controle te krijgen. Lambertini met een sublieme pass. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Moscati is nu in balbezit. Tagliazucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliazucchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berrettoni de bal. Berrettoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tagliazucchi passt de bal met de wreef. Acanto is nu in balbezit. Demarchi begaat een overtreding. Demarchi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Agosto probeert naar een medespeler te passen. Demarchi is nu in balbezit. Demarchi probeert naar een medespeler te passen. Paciulli is nu in balbezit. Paciulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cugnone geeft een hoge lob. Leuci kopt de bal weg. Daar is Berrettoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urbetevere Roma - Real Madrink 1:1

45e minuut.
Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stuppia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buscema komt bij de bal en schiet. Velardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbetevere Roma - Real Madrink 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbetevere Roma 37%, Real Madrink 63%.
Urbetevere Roma - Real Madrink 2:1

67e minuut.
Lambertini verovert de bal door een tackle van achteren. Lambertini probeert naar een medespeler te passen. Buscema bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tagliazucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliazucchi speelt de bal door. Fantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbetevere Roma 46%, Real Madrink 54%.
Urbetevere Roma - Real Madrink 2:1