Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divano Kiev ASD SPINZU_FOTBALLCLUB
532 Tactiek amuni
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 43.6
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Mariz is nu in balbezit. Mariz passt de bal zonder na te denken. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Gruppelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:1

7e minuut.
Casalegno rent richting de bal. Trevlakis geeft de bal voor. Casalegno probeert de bal aan de voet te houden. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Matošević rent richting de bal. Gesuele is nu in balbezit. Mocci rent richting de bal. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:2

13e minuut.
Mariz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hałuszka de bal. Hałuszka met een sublieme pass. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:3

15e minuut.
Matošević geeft de bal voor. Daar is Ravagnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszka geeft een hoge lob. Mocci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Valdemarin rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mariz passt de bal in één keer door. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ... Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gesuele controleert de bal met de borst. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:4

19e minuut.
Hałuszka met de inworp. Banan met een sublieme pass. Klungelig pakt Mocci de bal. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matošević met een sublieme pass. Mocci rent richting de bal. Mocci probeert naar een medespeler te passen. Mariz rent richting de bal. Mariz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:5

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gruppelli trapt de bal weg van het doel. Hałuszka controleert de bal met de borst. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mocci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Letailleur bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrogu begaat een overtreding. Letailleur raakt geblesseerd tijdens het duel. Riihiluoma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Gruppelli met een harde bal richting middenveld. Rylik kopt de bal weg. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:6

29e minuut.
Mocci met een sublieme pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz passt de bal met de wreef. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:7

38e minuut.
Gruppelli met een sublieme pass. Banan kopt de bal weg. Mocci rent richting de bal. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Gesuele probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rylik zal de hoekschop nemen. Hałuszka rent richting de bal. Hałuszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rylik met een sublieme pass. Matošević rent richting de bal. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:8

43e minuut.
Bisdomini is nu in balbezit. Mocci verovert de bal door een tackle van achteren. Ravagnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci verovert de bal door een tackle van achteren. Mocci schiet op doel. Gruppelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gesuele heeft problemen om de bal te vangen. Matošević rent richting de bal. Matošević draait met de bal, schiet en ... Gesuele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rylik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Matošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:9

45e minuut.
Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzardo is nu in balbezit. Matošević onderschept slim de pass. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel. Gruppelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divano Kiev 85%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 15%.
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:10

47e minuut.
Banan geeft een lange en hoge pass. Buccetti met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Valdemarin de bal onder controle te krijgen. Banan is nu in balbezit. Banan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:11

48e minuut.
Carrogu heeft problemen om de bal te vangen. Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević passt de bal met de wreef. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Banan rent richting de bal. Banan speelt de bal door. Matošević is nu in balbezit. Mocci rent richting de bal. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hałuszka is nu in balbezit. Banan speelt de bal door. Matošević is nu in balbezit. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:12

54e minuut.
Pizzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević onderschept slim de pass. Matošević passt de bal met de wreef. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:13

56e minuut.
Banan met een sublieme pass. Mariz rent richting de bal. Mariz passt de bal in één keer door. Matošević rent richting de bal. Matošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:14

58e minuut.
Banan verovert de bal door een tackle van achteren. Banan speelt de bal door. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. Gruppelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:15

61e minuut.
Banan is nu in balbezit. Banan geeft de bal voor. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Gruppelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Rylik probeert naar een medespeler te passen. Gesuele is nu in balbezit. Mocci onderschept slim de pass. Mocci schiet op doel. Gruppelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Hałuszka rent richting de bal. Hałuszka geeft de bal voor. Buccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci onderschept slim de pass. Mocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hałuszka speelt de bal door. Mariz is nu in balbezit. Mariz passt de bal met de wreef. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:16

69e minuut.
Mariz is nu in balbezit. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan passt de bal in één keer door. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gruppelli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mariz de bal. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:17

72e minuut.
Hałuszka passt de bal in één keer door. Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz speelt de bal door. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trevlakis met een sublieme pass. Schiano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mariz de bal onder controle te krijgen. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:18

76e minuut.
Mocci passt de bal zonder na te denken. Matošević is nu in balbezit. Matošević passt de bal met de wreef. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Mariz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mariz rent richting de bal. Mariz passt de bal zonder na te denken. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:19

81e minuut.
Hałuszka speelt de bal door. Mariz met een sublieme pass. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:20

82e minuut.
Letailleur rent richting de bal. Letailleur geeft een hoge lob. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:21

87e minuut.
Ravagnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Hałuszka geeft een lange en hoge pass. Matošević rent richting de bal. Matošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:22

90e minuut.
Mariz rent richting de bal. Mariz passt de bal met de wreef. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divano Kiev 80%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 20%.
Divano Kiev - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 0:23