Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB Re Leone Team
amuni Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 16.3
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Hałuszka probeert naar een medespeler te passen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci passt de bal zonder na te denken. Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hałuszka kopt de bal weg. Klungelig pakt Mariz de bal. Marsigli is nu in balbezit. Mariz onderschept slim de pass. Mariz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Banan kopt de bal weg. Mariz heeft problemen om de bal te vangen. Pizzocchi is nu in balbezit. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci rent richting de bal. Matošević rent richting de bal. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. Valentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mariz passt de bal zonder na te denken. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Sivieri probeert de bal aan de voet te houden. Valentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 1:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Passolungo trapt de bal weg. Diana kopt de bal weg. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Valentino met een harde bal richting middenveld. Solinas heeft problemen om de bal te vangen. Matošević rent richting de bal. Matošević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz passt de bal zonder na te denken. Daar is Mocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 2:0

22e minuut.
Solinas rent richting de bal. Matošević rent richting de bal. Banan is nu in balbezit. Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mocci is nu in balbezit. Mocci passt de bal in één keer door. Mariz rent richting de bal. Mariz draait met de bal, schiet en ... Valentino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mocci haalt uit met een fantastische trap. Valentino met een sublieme pass. Turcinovich kopt de bal weg. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 3:0

28e minuut.
Pecchia is nu in balbezit. Matošević onderschept slim de pass. Matošević speelt de bal door. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel. Valentino bokst de bal weg.

30e minuut.
Letailleur met een sublieme pass. Klungelig pakt Matošević de bal. Restelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matošević moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matošević kan niet meer verder spelen. Gazzola komt het veld opgelopen. Riihiluoma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mocci de bal. Sivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci verovert de bal door een tackle van achteren. Mocci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 4:0

33e minuut.
Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich met een sublieme pass. Mocci is nu in balbezit. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 5:0

41e minuut.
Pizzocchi onderschept slim de pass. Hałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Hałuszka passt de bal zonder na te denken. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Passolungo trapt de bal weg. Gazzola kopt de bal weg. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 6:0

44e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz probeert naar een medespeler te passen. Gazzola probeert naar een medespeler te passen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 10%, Re Leone Team 90%.
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 7:0

49e minuut.
Marsigli rent richting de bal. Hałuszka onderschept slim de pass. Hałuszka probeert naar een medespeler te passen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Solinas verovert de bal door een tackle van achteren. Solinas geeft een hoge lob. Riihiluoma probeert naar een medespeler te passen. Hałuszka is nu in balbezit. Banan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Passolungo trapt de bal weg van het doel. Turcinovich kopt de bal weg. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel. Sivieri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turcinovich neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sivieri met een harde bal richting middenveld. Letailleur kopt de bal weg. Mocci rent richting de bal. Mocci draait met de bal, schiet en ... Valentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 8:0

62e minuut.
Hałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszka geeft de bal voor. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 9:0

64e minuut.
Turcinovich is nu in balbezit. Turcinovich geeft de bal voor. Hałuszka rent richting de bal. Hałuszka passt de bal in één keer door. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 10:0

67e minuut.
Gazzola onderschept slim de pass. Gazzola met een sublieme pass. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Sivieri probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mocci heeft problemen om de bal te vangen. Pizzocchi rent richting de bal. Mariz onderschept slim de pass. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Gazzola haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Passolungo de bal. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Valentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 11:0

79e minuut.
Banan passt de bal in één keer door. Turcinovich rent richting de bal. Solinas rent richting de bal. Turcinovich verovert de bal door een tackle van achteren. Turcinovich geeft de bal voor. Valentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 12:0

82e minuut.
Daar is Mariz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banan geeft een hoge lob. Daar is Passolungo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Turcinovich passt de bal zonder na te denken. Letailleur heeft problemen om de bal te vangen. Riihiluoma probeert naar een medespeler te passen. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 14%, Re Leone Team 86%.
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - Re Leone Team 13:0