Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGRD FML lacarbocrema
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Passamonti met een snelle inworp. Tallevi geeft de bal voor. Biadigo kopt de bal weg. Frusin is nu in balbezit. Frusin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Strafforello bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusin onderschept slim de pass. Funaro rent richting de bal. Frusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Engaz is nu in balbezit. Seminari rent richting de bal. Engaz begaat een overtreding. Seminari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Seminari kan niet meer verder spelen. Povoli komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Cicaloni rent richting de bal. Battolu onderschept slim de pass. Battolu probeert naar een medespeler te passen. Funaro rent richting de bal. Funaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - lacarbocrema 1:0

28e minuut.
Battolu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cicaloni de bal onder controle te krijgen. Funaro rent richting de bal. Funaro haalt uit met een fantastische trap. Marchesino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marchesino trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Loda de bal. Strafforello speelt de bal door. Funaro probeert de bal met de borst te controleren. Funaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchesino speelt de bal door. Engaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cicaloni de bal. Funaro is nu in balbezit. Funaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Strafforello verovert de bal door een tackle van achteren. Strafforello geeft een lange en hoge pass. Funaro rent richting de bal. Funaro draait met de bal, schiet en ... Marchesino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - lacarbocrema 2:0

44e minuut.
Frusin rent richting de bal. Frusin passt de bal in één keer door. Bonitatibus is nu in balbezit. La Morte verovert de bal door een tackle van achteren. La Morte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - lacarbocrema 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGRD FML 45%, lacarbocrema 55%.
SGRD FML - lacarbocrema 2:1

74e minuut.
Engaz rent richting de bal. Marzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzi speelt de bal door. La Morte heeft problemen om de bal te vangen. La Morte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGRD FML 54%, lacarbocrema 46%.
SGRD FML - lacarbocrema 2:1