Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Thunder Boys Cisternino Utd.
Normal Tactiek le3EL_22w3
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Gargioni kopt de bal weg. Lugano controleert de bal met de borst. Lugano passt de bal zonder na te denken. Riganti rent richting de bal. Riganti geeft een hoge lob. Fada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bencreati rent richting de bal. Bencreati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Sechi rent richting de bal. Troncon verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sechi. Sechi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lugano kan de bal niet met de borst controleren. Roano verovert de bal door een tackle van achteren. Fatigati begaat een overtreding. Fatigati krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sechi geeft een hoge lob. Roano is nu in balbezit. Fatigati is nu in balbezit. Fatigati geeft een lange en hoge pass. Barbanera kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Massera onderschept slim de pass. Massera met een sublieme pass. Bencreati rent richting de bal. Bencreati schiet op doel. Fada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Thunder Boys - Cisternino Utd. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Thunder Boys 46%, Cisternino Utd. 54%.
The Thunder Boys - Cisternino Utd. 0:1

49e minuut.
Gargioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Benzone de bal. Met opzet legt Riganti zijn tegenspeler op de grond. Riganti krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Lugano met een snelle inworp. Giustino rent richting de bal. Giustino passt de bal zonder na te denken. Riganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Riganti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guerinoni met de inworp. Lugano heeft problemen om de bal te vangen. Lugano geeft de bal voor. Bencreati rent richting de bal. Bencreati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Scopelliti passt de bal zonder na te denken. Riganti met een sublieme pass. Bencreati is nu in balbezit. Massera heeft problemen om de bal te vangen. Massera schiet op doel. Fada bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Thunder Boys 51%, Cisternino Utd. 49%.
The Thunder Boys - Cisternino Utd. 0:1