Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cisternino Utd. AS ROMA 2
le3EL_22w3 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balestra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puleo is nu in balbezit. Puleo haalt uit met een fantastische trap. La Barca rent richting de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Principi verovert de bal door een tackle van achteren. Bencreati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Massera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massera haalt uit met een fantastische trap. Margon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Balestra kan de bal niet met de borst controleren. Giavoni rent richting de bal. Balestra begaat een overtreding. Balestra krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Giavoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giavoni met een snel genomen vrije trap. Margon heeft problemen om de bal te vangen. Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cisternino Utd. - AS ROMA 2 1:0

39e minuut.
Riganti probeert naar een medespeler te passen. Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera haalt uit met een fantastische trap. Margon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisternino Utd. - AS ROMA 2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisternino Utd. 48%, AS ROMA 2 52%.
Cisternino Utd. - AS ROMA 2 2:0

50e minuut.
Massera passt de bal in één keer door. Margon geeft een hoge lob. Puleo kopt de bal weg. Legrottaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrottaglie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is CalÇ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati passt de bal zonder na te denken. Massera is nu in balbezit. Massera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cilia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balestra is nu in balbezit. Balestra geeft de bal voor. La Barca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Barca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisternino Utd. 51%, AS ROMA 2 49%.
Cisternino Utd. - AS ROMA 2 2:0