Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Thunder Boys Arnefol Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Na een snelle pass probeert Gargioni de bal onder controle te krijgen. Gargioni probeert naar een medespeler te passen. Noto is nu in balbezit. Noto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Thunder Boys - Arnefol Team 0:1

19e minuut.
Barbanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbanera passt de bal in één keer door. Lenzi is nu in balbezit. Sechi onderschept slim de pass. Sechi schiet op doel. Pinton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andreozzi rent richting de bal. Andreozzi haalt uit met een fantastische trap. Pinton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Benzone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernuzzi komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Lenzi geeft de bal voor. Barbanera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Putignano de bal onder controle te krijgen. Andreozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreozzi schiet op doel. Pinton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Thunder Boys - Arnefol Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Thunder Boys 35%, Arnefol Team 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Thunder Boys - Arnefol Team 1:1

49e minuut.
Polloni kopt de bal weg. Lenzi heeft problemen om de bal te vangen. Andreozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sechi rent richting de bal. Sechi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Roano geeft de bal voor. Klungelig pakt La Torre de bal. Pietropaolo probeert naar een medespeler te passen. Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bonvini geeft een lange en hoge pass. Andreozzi is nu in balbezit. Lenzi maakt een afschuwelijke overtreding. Lenzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Thunder Boys 61%, Arnefol Team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Thunder Boys - Arnefol Team 1:1