Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Literoresa Pena Poho
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Merlano speelt de bal door. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Foico onderschept slim de pass. Cologna rent richting de bal. Cologna schiet op doel. Sessi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Merlano de bal onder controle te krijgen. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Literoresa 34%, Pena Poho 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Literoresa - Pena Poho 0:0

49e minuut.
Foico is nu in balbezit. Foico geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merlano met een snelle inworp. Cologna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Santilicheri speelt de bal door. Masina is nu in balbezit. Stocchetti onderschept slim de pass. Cologna onderschept slim de pass. Cologna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Literoresa - Pena Poho 1:0

69e minuut.
Dal Porto geeft een hoge lob. Cardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardin probeert naar een medespeler te passen. Masina is nu in balbezit. Masina schiet op doel. Sessi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Debernardi is nu in balbezit. Debernardi met een sublieme pass. Restivo is nu in balbezit. Bertola onderschept slim de pass. Bertola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Literoresa 39%, Pena Poho 61%.
Literoresa - Pena Poho 1:0