Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pena Poho Los Angeles-fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bertola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertola schiet op doel. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnelli is nu in balbezit. Magnelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ferlito bokst de bal weg. Ferlito met een sublieme pass. Debernardi kopt de bal weg. Camogliano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertola rent richting de bal. Bertola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino geeft een lange en hoge pass. Lestofante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestofante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Florenzano kopt de bal weg. Fiorella met een sublieme pass. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestofante verovert de bal door een tackle van achteren. Lestofante haalt uit met een fantastische trap. Sessi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bobbiese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lunardino kan de bal niet met de borst controleren. Florenzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florenzano krijgt een gele kaart. Lunardino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camogliano met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lestofante de bal. Lestofante draait met de bal, schiet en ... Sessi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pena Poho - Los Angeles-fc 0:1

43e minuut.
Bertola haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Gori heeft problemen om de bal te vangen. Florenzano rent richting de bal. Florenzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pena Poho - Los Angeles-fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pena Poho 55%, Los Angeles-fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pena Poho - Los Angeles-fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pena Poho 50%, Los Angeles-fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pena Poho - Los Angeles-fc 1:1