Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA 2 UniónCatolica StellaRossa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Dionisio speelt de bal door. Puleo rent richting de bal. Puleo passt de bal zonder na te denken. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA 2 - UniónCatolica StellaRossa 1:0

15e minuut.
Cilia passt de bal met de wreef. Buttazzo rent richting de bal. Puleo onderschept slim de pass. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco draait met de bal, schiet en ... Paal! Puleo is nu in balbezit. Puleo haalt uit met een fantastische trap. Calogero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Orimi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Carfagni de bal onder controle te krijgen. Nocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati verovert de bal door een tackle van achteren. Sudati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Danieli de bal. Petrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrelli passt de bal zonder na te denken. Carfagni is nu in balbezit. Carfagni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Principi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudati is nu in balbezit. Sudati geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nocca met een sublieme pass. Capobianco rent richting de bal. Pintus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA 2 55%, UniónCatolica StellaRossa 45%.
AS ROMA 2 - UniónCatolica StellaRossa 1:0

51e minuut.
Danieli met de inworp. Legrottaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrottaglie geeft een lange en hoge pass. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dionisio is nu in balbezit. Dionisio speelt de bal door. Cerasaro probeert naar een medespeler te passen. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Capobianco is nu in balbezit. Pintus verovert de bal door een tackle van achteren. Balestra verovert de bal door een tackle van achteren. Capobianco rent richting de bal. Capobianco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Buttazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cilia verovert de bal door een tackle van achteren. Cilia probeert naar een medespeler te passen. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buttazzo probeert naar een medespeler te passen. Pintus bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balestra krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danieli met een snelle inworp. Cilia rent richting de bal. Sudati onderschept slim de pass. Sudati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cerasaro rent richting de bal. Cerasaro geeft de bal voor. Sudati kopt de bal weg. Carfagni is nu in balbezit. Carfagni haalt uit met een fantastische trap. Faggini bokst de bal weg. Carfagni is nu in balbezit. Carfagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS ROMA 2 - UniónCatolica StellaRossa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA 2 43%, UniónCatolica StellaRossa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS ROMA 2 - UniónCatolica StellaRossa 1:1