Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnefol Team Tank!!
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Dalmonte onderschept slim de pass. Dalmonte probeert naar een medespeler te passen. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap. Pinton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnefol Team - Tank!! 0:1

16e minuut.
Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani geeft de bal voor. Noto kopt de bal weg. Paoletti rent richting de bal. Paoletti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Faga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benetello. Menegatti raakt geblesseerd tijdens het duel. Menegatti met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arnefol Team - Tank!! 1:1

22e minuut.
Dalmonte rent richting de bal. La Torre is nu in balbezit. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti draait met de bal, schiet en ... Pinton probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zacchetti schiet op doel. Polloni probeert de bal aan de voet te houden. Dalmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arnefol Team - Tank!! 1:2

41e minuut.
Bosisio geeft de bal voor. Inworp. Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menegatti is nu in balbezit. Menegatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Greggio haalt uit met een fantastische trap. Polloni kopt de bal weg. Menegatti heeft problemen om de bal te vangen. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnefol Team - Tank!! 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnefol Team 61%, Tank!! 39%.
Arnefol Team - Tank!! 1:3

68e minuut.
Faga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Menegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetello is nu in balbezit. Menegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnefol Team 52%, Tank!! 48%.
Arnefol Team - Tank!! 1:3