Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ganja Pena Poho
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cudicini probeert naar een medespeler te passen. Botto rent richting de bal. Botto geeft een lange en hoge pass. Tabarri rent richting de bal. Tabarri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zambra probeert de bal met de borst te controleren. Foico rent richting de bal. Maganuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cudicini probeert naar een medespeler te passen. Foico met een sublieme pass. Cattonar rent richting de bal. Tabarri is nu in balbezit. Tabarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Debernardi is nu in balbezit. Debernardi probeert naar een medespeler te passen. Treves speelt de bal door. Bertola rent richting de bal. Bertola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pisanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Debernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonar onderschept slim de pass. Tabarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonar is nu in balbezit. Cattonar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ganja 59%, Pena Poho 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ganja - Pena Poho 0:0

48e minuut.
Doeltrap. Sessi met een harde bal richting middenveld. Cudicini kopt de bal weg. Cattonar is nu in balbezit. Cattonar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ganja - Pena Poho 1:0

54e minuut.
Debernardi verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonar onderschept slim de pass. Cattonar met een sublieme pass. Tabarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sessi trapt de bal weg van het doel. Maganuco kopt de bal weg. Klungelig pakt Laitano de bal. Tabarri rent richting de bal. Tabarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Debernardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini speelt de bal door. Cattonar is nu in balbezit. Cattonar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aurora verovert de bal door een tackle van achteren. Aurora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magnelli met een snelle inworp. Treves geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ganja 41%, Pena Poho 59%.
FC Ganja - Pena Poho 1:0