Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Angeles-fc The Thunder Boys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ferlito trapt de bal weg van het doel. Scopelliti geeft een lange en hoge pass. Zen probeert de bal aan de voet te houden. Andreozzi onderschept slim de pass. Andreozzi draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Camogliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Camogliano verovert de bal door een tackle van achteren. Sechi rent richting de bal. Sechi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sechi passt de bal in één keer door. Andreozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sechi rent richting de bal. Sechi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fiorella is nu in balbezit. Fiorella passt de bal met de wreef. Bonvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestofante verovert de bal door een tackle van achteren. Lestofante schiet op doel. Fada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fiorella is nu in balbezit. Fiorella passt de bal met de wreef. Sechi is nu in balbezit. Andreozzi rent richting de bal. Andreozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Angeles-fc - The Thunder Boys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Angeles-fc 62%, The Thunder Boys 38%.
Los Angeles-fc - The Thunder Boys 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbanera met een snelle inworp. Camogliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sechi verovert de bal door een tackle van achteren. Sechi passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Angeles-fc - The Thunder Boys 0:2

53e minuut.
Bobbiese met een sublieme pass. Fiorella rent richting de bal. Fiorella met een sublieme pass. Lestofante rent richting de bal. Lestofante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Angeles-fc - The Thunder Boys 1:2

65e minuut.
Barbanera kopt de bal weg. Scopelliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopelliti passt de bal in één keer door. Pietropaolo is nu in balbezit. Pietropaolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cardoso de bal onder controle te krijgen. Ferlito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fiorella speelt de bal door. Lestofante is nu in balbezit. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestofante verovert de bal door een tackle van achteren. Lestofante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Angeles-fc 57%, The Thunder Boys 43%.
Los Angeles-fc - The Thunder Boys 1:2