Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aquile di Cassino Arnefol Team
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Naselli rent richting de bal. Naselli passt de bal met de wreef. Verdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polloni de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Verdelli heeft problemen om de bal te vangen. La Torre is nu in balbezit. Verdelli onderschept slim de pass. Verdelli passt de bal met de wreef. Soncin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Putignano speelt de bal door. Menegatti is nu in balbezit. Soncin begaat een overtreding. Soncin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquile di Cassino 48%, Arnefol Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aquile di Cassino - Arnefol Team 0:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisani met de inworp. Faga geeft een lange en hoge pass. Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Baschenis passt de bal in één keer door. Daar is Naselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pisani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Verdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdelli passt de bal in één keer door. Polloni rent richting de bal. Fubini onderschept slim de pass. Fubini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquile di Cassino - Arnefol Team 1:0

68e minuut.
Putignano rent richting de bal. Soncin verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre is nu in balbezit. Soncin onderschept slim de pass. Soncin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Naselli speelt de bal door. Verdelli rent richting de bal. Verdelli met een sublieme pass. Fubini rent richting de bal. Fubini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Faga rent richting de bal. Baschenis onderschept slim de pass. Baschenis met een sublieme pass. Verdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdelli draait met de bal, schiet en ... Pinton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquile di Cassino 47%, Arnefol Team 53%.
Aquile di Cassino - Arnefol Team 1:0