Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:34
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.003
  • Stadion: ri Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2863
ri Lucas11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tarsi probeert de bal aan de voet te houden. Busisi is nu in balbezit. Busisi speelt de bal door. Cinghiali is nu in balbezit. Cinghiali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ri - Lucas11 1:0

6e minuut.
Coletta geeft een hoge lob. Inworp. Del Soldato met een snelle inworp. Dolera rent richting de bal. Dolera geeft een lange en hoge pass. Palazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Maltesi geeft de bal voor. Liborio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrioli. Liborio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Liborio kan niet meer verder spelen. Petrioli speelt de bal door. Mazzolino komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Petrioli speelt de bal door. Cinghiali kan de bal niet met de borst controleren. Petrioli rent richting de bal. Petrioli draait met de bal, schiet en ... Balus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ri - Lucas11 2:0

21e minuut.
Maltesi is nu in balbezit. Spataro is nu in balbezit. Manfredi begaat een overtreding. Manfredi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Soldato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolera is nu in balbezit. Dolera haalt uit met een fantastische trap. Coletta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Soldato zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Palazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Gabelli controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ri - Lucas11 2:1

39e minuut.
Busisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarsi passt de bal met de wreef. Cinghiali rent richting de bal. Cinghiali schiet op doel. Balus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ri 55%, Lucas11 45%.
ri - Lucas11 2:1

50e minuut.
Maltesi speelt de bal door. Balfano is nu in balbezit. Balfano geeft een lange en hoge pass. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cavallino is nu in balbezit. Dolera onderschept slim de pass. Dolera probeert naar een medespeler te passen. Spataro is nu in balbezit. Spataro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tarsi onderschept slim de pass. Tarsi geeft een lange en hoge pass. Spataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ri - Lucas11 2:2

86e minuut.
Mazzolino probeert naar een medespeler te passen. Busisi is nu in balbezit. Busisi passt de bal zonder na te denken. Cinghiali is nu in balbezit. Cinghiali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Petrioli passt de bal met de wreef. Balfano rent richting de bal. Balfano met een sublieme pass. Cinghiali is nu in balbezit. Cinghiali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ri 52%, Lucas11 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ri - Lucas11 2:2