Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Romagnola F.C. Tempodan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Gualdi geeft een hoge lob. Puglise kopt de bal weg. Bani rent richting de bal. Figliuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Figliuolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé onderschept slim de pass. Barbé schiet op doel. Barbarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Barbé speelt de bal door. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Figliuolo onderschept slim de pass. Figliuolo draait met de bal, schiet en ... Paal! Borraccio is nu in balbezit. Ostano onderschept slim de pass. Ostano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barbé verovert de bal door een tackle van achteren. Barbé passt de bal in één keer door. Figliuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figliuolo schiet op doel. Barbarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Romagnola F.C. - Tempodan 1:0

34e minuut.
Barbé passt de bal in één keer door. Giannichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannichi geeft een lange en hoge pass. Tantillo rent richting de bal. Tantillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Romagnola F.C. 45%, Tempodan 55%.
La Romagnola F.C. - Tempodan 1:0

46e minuut.
Ingiari passt de bal zonder na te denken. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé passt de bal met de wreef. Figliuolo rent richting de bal. Figliuolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Puglise is nu in balbezit. Scremato is nu in balbezit. Scremato passt de bal zonder na te denken. Tantillo is nu in balbezit. Tantillo draait met de bal, schiet en ... Facincani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bani de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voleri zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Voleri met een sublieme pass. Borraccio probeert naar een medespeler te passen. Dondoli rent richting de bal. Tantillo onderschept slim de pass. Tantillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Romagnola F.C. 46%, Tempodan 54%.
La Romagnola F.C. - Tempodan 1:0