Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herdonia Calcio Us belcastro
Sweep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Di Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. La Via verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini is nu in balbezit. La Via verovert de bal door een tackle van achteren. La Via schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Fontaneto probeert naar een medespeler te passen. La Via rent richting de bal. La Via passt de bal zonder na te denken. Cerroni rent richting de bal. Cerroni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sansone rent richting de bal. Cavagnolo is nu in balbezit. Cavagnolo geeft de bal voor. Fontaneto probeert de bal aan de voet te houden. Savia geeft de bal voor. Moiso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 59%, Us belcastro 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Herdonia Calcio - Us belcastro 0:0

48e minuut.
Moroni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Volpi de bal. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnolo is nu in balbezit. Cavagnolo haalt uit met een fantastische trap. Moiso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moiso probeert naar een medespeler te passen. Mlekuz kopt de bal weg. Forgiarini is nu in balbezit. Forgiarini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cavagnolo rent richting de bal. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnolo onderschept slim de pass. Cavagnolo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Forgiarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moiso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mlekuz verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzaroni rent richting de bal. Zazzaroni geeft een lange en hoge pass. La Via bereikt de bal nog maar net als eerste. La Via geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cavagnolo verovert de bal door een tackle van achteren. Forgiarini rent richting de bal. Cavagnolo rent richting de bal. Forgiarini rent richting de bal. Forgiarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Druda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontaneto rent richting de bal. Fontaneto passt de bal zonder na te denken. Cerroni rent richting de bal. Cerroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herdonia Calcio - Us belcastro 1:0

75e minuut.
Fontaneto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneto speelt de bal door. La Via bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzaroni haalt uit met een fantastische trap. Rondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Di Carlo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Carlo geeft een lange en hoge pass. Bottiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgiarini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 62%, Us belcastro 38%.
Herdonia Calcio - Us belcastro 1:0