Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Officina del Gusto Lucas11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridioni geeft een lange en hoge pass. Priore rent richting de bal. Pugni rent richting de bal. Pugni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ferracuti rent richting de bal. Dolera onderschept slim de pass. Dolera met een sublieme pass. Spataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spataro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - Lucas11 0:1

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gamba neemt de hoekschop. Daar is Spiridioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spataro rent richting de bal. Spataro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pugni probeert naar een medespeler te passen. Priore is nu in balbezit. Liborio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liborio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Officina del Gusto 58%, Lucas11 42%.
Officina del Gusto - Lucas11 0:1

46e minuut.
Ferracuti kopt de bal weg. Buziol is nu in balbezit. Buziol geeft de bal voor. Spataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spataro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Buziol rent richting de bal. Buziol passt de bal met de wreef. Gamba rent richting de bal. Raia onderschept slim de pass. Raia geeft een lange en hoge pass. Balus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Priore rent richting de bal. Priore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Officina del Gusto - Lucas11 1:1

56e minuut.
Liborio is nu in balbezit. Pugni verovert de bal door een tackle van achteren. Pugni passt de bal in één keer door. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Biscardi geeft een hoge lob. Inworp. Del Soldato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolera geeft de bal voor. Paal! Denni rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Del Soldato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spiridioni geeft een hoge lob. Alloisi met een sublieme pass. Pugni rent richting de bal. Pugni schiet op doel. Balus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - Lucas11 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Officina del Gusto 53%, Lucas11 47%.
Officina del Gusto - Lucas11 2:1