Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Maya FC Tauhorse
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Cionna verovert de bal door een tackle van achteren. Cionna met een sublieme pass. Di Bari met een sublieme pass. Provenzani is nu in balbezit. Provenzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Caracciolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caracciolo probeert naar een medespeler te passen. Provenzani is nu in balbezit. Provenzani draait met de bal, schiet en ... Succo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Provenzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tauhorse 0:1

26e minuut.
Barbé rent richting de bal. Rubuano is nu in balbezit. Barbé rent richting de bal. Rubuano is nu in balbezit. Rubuano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Magistrale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonfantini komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Lilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccobon bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccobon speelt de bal door. Rubuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubuano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Maya FC 51%, Tauhorse 49%.
Dynamo Maya FC - Tauhorse 0:1

67e minuut.
Frasnedi rent richting de bal. Causio verovert de bal door een tackle van achteren. Succo rent richting de bal. Causio onderschept slim de pass. Causio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Rubuano verovert de bal door een tackle van achteren. Barbé is nu in balbezit. Rubuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé rent richting de bal. Barbé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Maya FC - Tauhorse 1:1

83e minuut.
Barbé rent richting de bal. Bersezio onderschept slim de pass. Bersezio speelt de bal door. Provenzani is nu in balbezit. Provenzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tauhorse 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Maya FC 67%, Tauhorse 33%.
Dynamo Maya FC - Tauhorse 1:2