Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS TRONZØ Tempodan
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vescia passt de bal met de wreef. Galiazzo rent richting de bal. Galiazzo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sighieri de bal. Sighieri kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Galiazzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cassarotto de bal. Faella is nu in balbezit. Faella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polimeni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Tempodan 1:0

5e minuut.
Cassarotto verovert de bal door een tackle van achteren. Cassarotto geeft een lange en hoge pass. Tantillo rent richting de bal. Scremato rent richting de bal. Scremato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gualdi geeft de bal voor. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemagna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alemagna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS TRONZØ 54%, Tempodan 46%.
AS TRONZØ - Tempodan 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Barbarini trapt de bal weg van het doel. Scremato kopt de bal weg. Tantillo controleert de bal met de borst. Tantillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS TRONZØ - Tempodan 1:1

78e minuut.
Alemagna kopt de bal weg. Klungelig pakt Innocenti de bal. Scremato rent richting de bal. Tantillo rent richting de bal. Tantillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Cagnoni is nu in balbezit. Cagnoni passt de bal zonder na te denken. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantillo is nu in balbezit. Tantillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS TRONZØ 41%, Tempodan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS TRONZØ - Tempodan 1:1