Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herdonia Calcio OLD STYLE FC
Sweep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cardini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volpi. Cardini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardini met een snel genomen vrije trap. Boccuzzi rent richting de bal. Boccuzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bettinelli speelt de bal door. Ferrera is nu in balbezit. Ferrera probeert naar een medespeler te passen. Boccuzzi is nu in balbezit. Boccuzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zambito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panunzi met een snelle inworp. Cerroni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rasori de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cardini is nu in balbezit. La Via verovert de bal door een tackle van achteren. La Via speelt de bal door. Cerroni is nu in balbezit. Cerroni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ariotti is nu in balbezit. Ariotti geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zazzaroni neemt de hoekschop. La Via springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zazzaroni is nu in balbezit. Zazzaroni speelt de bal door. Cerroni is nu in balbezit. Cerroni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt La Via de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herdonia Calcio - OLD STYLE FC 1:0

42e minuut.
Figini geeft een hoge lob. Boccuzzi kan de bal niet met de borst controleren. Ciocia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ciocia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 41%, OLD STYLE FC 59%.
Herdonia Calcio - OLD STYLE FC 1:0

49e minuut.
Bettinelli is nu in balbezit. Ferrera is nu in balbezit. Bottiglio speelt de bal door. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Volpi geeft een hoge lob. Zambito speelt de bal door. Ralli met een sublieme pass. Sansone rent richting de bal. Sansone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sansone geeft een hoge lob. Cerroni is nu in balbezit. Zambito begaat een overtreding. Zambito krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ariotti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zazzaroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Via rent richting de bal. La Via haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Panunzi rent richting de bal. Figini onderschept slim de pass. Figini probeert naar een medespeler te passen. Ferrera heeft problemen om de bal te vangen. Ferrera geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 44%, OLD STYLE FC 56%.
Herdonia Calcio - OLD STYLE FC 1:0