Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.003
  • Stadion: ri Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2930
ri Officina del Gusto
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Pugni rent richting de bal. Pugni passt de bal in één keer door. Coletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore is nu in balbezit. Priore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cavallino passt de bal zonder na te denken. Busisi rent richting de bal. Busisi passt de bal in één keer door. Petrioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrioli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Priore rent richting de bal. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore verovert de bal door een tackle van achteren. Pugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cavallino geeft de bal voor. Spiridioni is nu in balbezit. Petrioli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrioli krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Spiridioni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spiridioni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Coletta de bal. Pugni rent richting de bal. Priore rent richting de bal. Priore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Taffarel trapt de bal weg. Pugni kopt de bal weg. Coletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore verovert de bal door een tackle van achteren. Priore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cinghiali is nu in balbezit. Ferracuti verovert de bal door een tackle van achteren. Petrioli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrioli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Pugni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alloisi de bal. Pavoncelli rent richting de bal. Alloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ri - Officina del Gusto 0:1

45e minuut.
Fracci met een snelle inworp. Pugni is nu in balbezit. Pugni geeft de bal voor. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi draait met de bal, schiet en ... Palazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ri 65%, Officina del Gusto 35%.
ri - Officina del Gusto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ri 62%, Officina del Gusto 38%.
ri - Officina del Gusto 0:1