Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Romagnola F.C. AS TRONZØ
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Voleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Voleri geeft de bal voor. Barbé rent richting de bal. Barbé haalt uit met een fantastische trap. Santi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo probeert naar een medespeler te passen. Alemagna speelt de bal door. Pacifici rent richting de bal. Pacifici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barbé rent richting de bal. Figliuolo is nu in balbezit. Figliuolo geeft een hoge lob. Ostano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostano haalt uit met een fantastische trap. Santi bokst de bal weg.

31e minuut.
Giannichi probeert naar een medespeler te passen. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo begaat een overtreding. Ridolfo krijgt een gele kaart. Amalfitano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faella komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pacifici onderschept slim de pass. Pacifici passt de bal zonder na te denken. Vescia rent richting de bal. Vescia schiet op doel. Facincani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Romagnola F.C. - AS TRONZØ 0:1

41e minuut.
Galiazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda onderschept slim de pass. Breda passt de bal met de wreef. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Romagnola F.C. 56%, AS TRONZØ 44%.
La Romagnola F.C. - AS TRONZØ 0:1

63e minuut.
Puglise met een snelle inworp. Voleri kan de bal niet met de borst controleren. Innocenti begaat een overtreding. Voleri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Voleri kan niet meer verder spelen. Fanciulli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Innocenti probeert naar een medespeler te passen. Ridolfo rent richting de bal. Faella begaat een overtreding. Faella krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cacioppini onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbé is nu in balbezit. Barbé geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ostano met een sublieme pass. Figliuolo rent richting de bal. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé haalt uit met een fantastische trap. Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Romagnola F.C. - AS TRONZØ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Romagnola F.C. 47%, AS TRONZØ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Romagnola F.C. - AS TRONZØ 1:1