Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Us belcastro Diggio FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Mlekuz met een sublieme pass. Cavagnolo rent richting de bal. Cavagnolo passt de bal in één keer door. Forgiarini is nu in balbezit. Forgiarini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tarabelli met een harde bal richting middenveld. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mlekuz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mlekuz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mlekuz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Klungelig pakt Pino de bal. Pino probeert naar een medespeler te passen. Massarotti is nu in balbezit. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Us belcastro - Diggio FC 0:1

21e minuut.
Aquati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pino met een snelle inworp. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... Rondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Maisano is nu in balbezit. Cavagnolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnolo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Forgiarini de bal. Forgiarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aquati geeft een hoge lob. Daar is Massarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massarotti speelt de bal door. Avigliano rent richting de bal. Avigliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Us belcastro - Diggio FC 0:2

41e minuut.
Pireddu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mattei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us belcastro 66%, Diggio FC 34%.
Us belcastro - Diggio FC 0:2

50e minuut.
Di Stefano verovert de bal door een tackle van achteren. Massarotti is nu in balbezit. Di Stefano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Stefano krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pino geeft een lange en hoge pass. Guastalvino probeert de bal met de borst te controleren. Cofeno begaat een overtreding. Cofeno krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Massarotti kopt de bal weg. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofeno is nu in balbezit. Maisano onderschept slim de pass. Maisano draait met de bal, schiet en ... Rondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bongiorno is nu in balbezit. Cavagnolo onderschept slim de pass. Cavagnolo passt de bal in één keer door. Forgiarini rent richting de bal. Forgiarini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us belcastro 60%, Diggio FC 40%.
Us belcastro - Diggio FC 0:2