Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLD STYLE FC AS TRONZØ
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


16e minuut.
Faella geeft een hoge lob. Ralli kopt de bal weg. Daar is Colaianni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccuzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD STYLE FC 48%, AS TRONZØ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLD STYLE FC - AS TRONZØ 0:0

49e minuut.
Figini met een sublieme pass. Ferrera rent richting de bal. Cacioppini probeert naar een medespeler te passen. Cardini rent richting de bal. Cardini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Colaianni probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bettinelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boccuzzi is nu in balbezit. Boccuzzi schiet op doel. Santi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Zambito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifici verovert de bal door een tackle van achteren. Pacifici probeert naar een medespeler te passen. Vescia rent richting de bal. Vescia haalt uit met een fantastische trap. Zizi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD STYLE FC - AS TRONZØ 0:1

69e minuut.
Ferrera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boccuzzi de bal. Innocenti rent richting de bal. Boccuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Boccuzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lorenzini verovert de bal door een tackle van achteren. Alemagna heeft problemen om de bal te vangen. Alemagna geeft de bal voor. Pacifici rent richting de bal. Pacifici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLD STYLE FC - AS TRONZØ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD STYLE FC 37%, AS TRONZØ 63%.
OLD STYLE FC - AS TRONZØ 0:2